5 знаменитости, които се кълнат в пилатес

От супермоделите на Victoria’s Secret до елитните спортисти, реформър пилатес е тренировка, която е обожавана и възприета от всички холивудски звезди, за да поддържат физиката си във върхова форма. 

Ето 5 знаменитости, които се кълнат в Пилатес:

Кендъл Дженър

Дженър често е снимана на излизане от частните си уроци по пилатес в Западен Холивуд, където демонстрира стегнатото си коремче в горнище и чорапогащник, което дължи на стогодишния метод. 

Дженифър Анистън 

Нейната стройна фигура постоянно се появява на първите страници на списанията, а след като в началото на 2020 г. получава травма, която я изважда от повечето физически дейности, тя се обръща към пилатеса и никога не поглежда назад. 

Дейвид Бекъм 

Кралят на футбола веднъж беше цитиран да казва, че е бил в най-добрата форма в живота си, когато е включил по един час пилатес на ден в тренировъчната си програма и дори смята, че това е допринесло за удължаване на кариерата му. 

Мадона

Мадона е една от най-подготвените жени в светлината на прожекторите и смята, че благодарение на пилатес поддържа ядрото и мускулите си силни и не се контузва, особено при физическите натоварвания по време на турнетата си. 

Леброн Джеймс 

Тайната тренировка, която поддържа Леброн Джеймс в добра форма, е Reformer Pilates. Баскетболът изисква много бързина и ловкост, а включването на редовни сесии по пилатес насочва и усъвършенства по-малките мускулни групи, които често се пренебрегват при други форми на тренировка. 

Последвайте линка, за да запазите час по пилатес в Mindset Reformer Pilates.

Comments are closed.