“Когато умът обитава здраво тяло, притежава необикновена сила.”

Изберете подходящата пилатес тренировка за своята промяна.

Тренировка в група

Предлагаме групови пилатес тренировки в определени часове, максимална група 7 човека.

Може да сформираме групови тренировки и в извън определените за тях часове в графика, при минимум 3 запазени реформъра.

РЕЗЕРВИРАЙ МЯСТО

Тренировка

Тренировка в група

25лв.

На посещение

РЕЗЕРВИРАЙ МЯСТО

Тренировка

Индивидуална тренировка

60лв.

На посещение

Индивидуална тренировка

Преминете на следващо ниво в тренировките по пилатес, като тренирате индивидуално с някой от нашите експертни инструктори. Вашият инструктор ще работи с вас, за да разработи персонализирана програма на Пилатес Реформър, която е съобразена с вашето тяло и цели. Индивидуалната сесия ще подобри разбирането ви за метода Пилатес, като увеличи ефективността, прецизността и ефикасността на тренировките ви.

Тренирайте

с близки и приятели!

Подарете си споделено време с любими хора и се погрижете за добрия тонус като запазите 3 или повече реформъра в студиото. Така ще може да се насладите на тренировка без външни лица.

Резервацията може да бъде направена за всеки час извън графика с останалите групови тренировки.

Групова тренировка

Тренирай с приятели

25лв.

На човек, при минимум 3-ма записали се

Карта за групови тренировки

Карта за 10 посещения в рамките на 5 седмици

170лв.

17 лв. на посещение

РЕЗЕРВИРАЙ МЯСТО

Карта за групови тренировки

Карта за 8 посещения в рамките на 1 месец

160лв.

20 лв. на посещение

РЕЗЕРВИРАЙ МЯСТО

Видове Карти

Картите важат единствено за тренировка в група и са валидни в посочените срокове.

ОТЗИВИ

Клиентите споделят

01.

Изключително доволна съм от тренировките на Жанет! Преди това опитах да тренирам в друго студио и си докарах травма за 1 месец, въпреки че ясно предупредих предишната треньорката, че съм напълно начинаеща и имам болки след първата тренировка. В Pilates Mindset е съвсем различно. Жанет се съобразява с индивидуалното здравословно състояние на всеки и постепенно увеличава натоварванията. Само за 2 месеца тренировки тялото ми стана по- стройно, стегнато и издръжливо. Приятно ми е, че отново мога да нося късите си поли и някои дрехи, за които вече мислех, че никога няма да мога да сложа. 😀 Благодаря, Жанет! 💗
д-р Василка Юрукова

02.

Благодаря, че ви има!!! На вас дължа доброто си физическо здраве. Дойдох в студиото с болки в кръста и дясната ръка, но вече нямам никакви оплаквания. Девет месеца тренировки изправиха тялото ми и вече знам, че е важно да изградиш мускулатура, която да държи тялото в правилната му позиция. И продължаваме безотказно....:) Обичам ви момичета от ❤️. PS помислете и за мъжка група...;)
Калина Кирова

03.

Страхотни професионалисти! Тренировките са супер - никак леки, но много разтоварващи. Подходящи за начинаещи, както и за напреднали и са чудесни за съчетаване с високо интензивни тренировки, а са и добър избор за постоянна тренировка. Студиото е винаги в перфектно състояние - свети от чистота. Жанет е просто прекрасна
Гергана Димитрова

04.

This place will get you fit and feeling better in no time! The studio is very tidy and cozy, while Tsvetelina, the instructor, is so fun and welcoming, it was hard to leave after the very first time (could also be the shaking legs after the workout).
Sonya Volkhonskaya

05.

От както открих Mindset Reformer Pilates се чувствам точно на мястото си 🙂 Цвети е невероятна, раздава се на 100% и ни взима тока на 200% :))) препоръчвам за всеки който има нужда да стегне и разтегне мускулите си да се пробва 🙂 а най- хубавото е че всичко е съчетано с весела компания и много усмивки 🙂
Камелия Салчева

06.

На тези тренировки, ходя с огромно желание. След тренировка се чувствам прекрасно в тялото си. С дискова херния съм, но откакто тренирам в това студио, не съм изпитвала болки в кръста.
Мария Пейкова

Искате да започнете
своето пилатес приключение сега?

Укрепете своя дух и тяло като запазите тренировка при нас.

РЕЗЕРВИРАЙ МЯСТО

Работно време:

Понеделник – Петък: 8:30 – 20:00ч

Събота 10:00- 12:00ч

Mindset Reformer Pilates

Работно време:

Понеделник – Петък: 8:30 – 20:00ч

Събота 10:00- 12:00ч

Работно време:

Понеделник – Петък: 8:30 – 20:00ч

Събота 10:00- 12:00ч

Mindset Pilates – Copyright © 2022

Created By: 

Имате нужда от помощ?

Оставете Вашите данни и ние ще се свържем с Вас.

Ще отговорим на всички запитвания за индивидуални тренировки, закупуване на карти и други въпроси, за които не откривате отговор на сайта ни.

Ще отговорим на всички запитвания за индивидуални тренировки, закупуване на карти и други въпроси, за които не откривате отговор на сайта ни.